Een autoloze zondag in Leiden was het allerminst. In de naastliggende tunnel reden auto's op de maat van de dreunen van de disco voorbij. Toch waren de organisatoren, de Leidse PvdA en Het LVC, zeer tevreden met het verloop van de Tunneldisco. Het evenement kon rekenen op een paar duizend bezoekers. Om 15.00u waren de mensen van de organisatie nog druk bezig met de opbouw van de Tunneldisco in Leiden, maar drie uur later was de lege tunnel getransformeerd tot een stampende en dampende disco. Op de opzwepende tonen van DJ's Elmo de Pelmo en Sjimmie danste het overwegende jonge publiek op populaire en dansbare muziek. (Foto's: Boopie Willemse)

Eerste Tunneldisco in Leiden succesvol

 

Leiden autovrij


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×