Leidsch Dagblad grijpt weer naast domeinnaam

Een week nadat deze site de domeinnaam leidsdagblad.nl op last van de Telegraaf Holding heeft vrijgegeven, is de gewraakte domeinnaam opnieuw in Leidse handen. De Telegraaf, moedermaatschappij van het Leidsch Dagblad, wilde de domeinnaam, die al zo’n twee jaar door sleutelstad werd gebruikt, in bezit krijgen om zo verwarring bij het publiek te voorkomen. Toen de krant de naam na een week nog niet geclaimd had, werd hij geregistreerd door het Leidse evenementenbureau De Partij. Onder andere bekend van de organisatie van de Internationale Herdenking van Leidens Ontzet die volgende week vrijdag weer wordt gehouden in de Pieterskerk.

Of De Telegraaf opnieuw stappen zal ondernemen om de naam in bezit te krijgen, is niet bekend.

Leiden leidsdagblad


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×