Daders gijzeling opgepakt

De politie heeft in Leiden vrijdag twee mannen van 22 en 23 jaar aangehouden op verdenking van wederrechtelijke vrijheidsbeneming van een 24-jarige man uit Frankrijk. De politie kreeg in de nacht van donderdag op vrijdag, omstreeks 03.00 uur, een melding van een familielid dat de man mogelijk werd gegijzeld in een woning in Leiden. De politie is direct een onderzoek gestart. Om 08.30 uur werd gemeld dat er uit een woning in Leiden Noord een man uit het raam zou zijn gesprongen. De man sprak de inmiddels ter plaatse gekomen agenten aan, waarna de verdachten in de directe omgeving van de woning konden worden aangehouden. Het slachtoffer werd overgebracht naar het LUMC. Hij liep door de sprong uit het raam een gebroken been op.

Nader onderzoek wees uit dat het slachtoffer de gegijzelde man was. De politie onderzoekt de achtergrond van de gijzelneming en heeft beide mannen in verzekering gesteld voor verder verhoor. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×