Literaire avond aan de Koppeninksteeg

Zaterdag 11 september organsieert dichtersgezelschap Dichtbij een literaire avond in Las Vegas op de Vrijplaats Koppenhinksteeg. Naast proza en poëzie zijn ook andere kleinkunsten als cabaret en muziek goed vertegenwoordigd. De drempel voor zowel de deelnemers als het publiek is laag: Dichtbij spreekt veel verschillende mensen aan. De kwaliteit van de literaire avonden heeft daar geenszins onder te lijden. Komende zaterdag zullen onder Harry Zevenbergen, Arnoud Rigter en Jet Crielaart, Aik Kramer en Werner van de Vrede hun opwachting maken. Naast deze vier acts zullen nog een aantal dichters en muzikanten het podium beklimmen. De avond begint om acht uur en de toegang is gratis.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×