Sleutelstad staakt gebruik leidsdagblad.nl

Op verzoek van de advocaat van De Telegraaf, A. Jaggie van het kantoor Klos Morel Vos & Schaap uit Amsterdam, heeft Sleutelstad.nl het gebruik van de domeinnaam leidsdagblad.nl gestaakt. “De registratie en het gebruik van de domeinnaam leidsdagblad.nl zonder de toestemming van cliënten, creëert gevaar voor verwarring,” zo heeft de advocaat schriftelijk laten weten. Inmiddels heeft Sleutelstad alsnog om deze toestemming gevraagd.

“Aangezien ik niet wil dat in de tussenliggende periode eventueel alsnog gevaar voor verwarring ontstaat, zal ik de domeinnaam per direct opheffen, zodat het gebruik en de registratie daarmee ook onmiddelijk is beëindigd,” aldus Chris de Waard van Sleutelstad in een reactie aan de advocaat van de Telegraaf.

Het is nog onduidelijk of Sleutelstad de domeinnaam opnieuw in gebruik zal kunnen nemen.

Leiden leidsdagblad


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×