Naturalis organiseert Natuur op Spreekuur

Museum Naturalis organiseert zaterdag van 13.30u tot 16.30u weer Natuur op Spreekuur. Nieuw is Bottenballen Pluizen. De toegang tot beide activiteiten is gratis, museumbezoek is niet inbegrepen.

Tijdens Natuur op Spreekuur kunnen bezoekers hun vondsten uit de natuur laten ‘taxeren’ door deskundigen van Naturalis. Het kan gaan om allerlei objecten als botten, fossielen, stenen en schelpen op naam die de bezoekers meenemen. Ook beantwoorden de deskundigen vragen over de natuur. Ditmaal is er speciale aandacht voor paddestoelen.

Bottenballen Pluizen is een workshop voor jong en oud. Aan de hand van een braakbal van een uil, gaan de deelnemers op zoektocht naar de overblijfselen van de prooi en ontdekken interessante informatie over het leefpatroon van de uil. Tussen 13.30u en 16.30u kan iedereen de workshop doorlopend en gratis bezoeken in het Atelier van Naturalis.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×