Politie zoekt dader straatroof

De politie is op zoek naar een nog onbekende man die maandagavond rond 23.35 uur op de Burggravenlaan probeerde om twee Leidenaren te beroven. De twee, 37 en 38 jaar oud, stonden met elkaar te praten toen de man verscheen en onder bedreiging van een pistool de portemonnee en mobiele telefoon van één van de twee opeiste.

Er ontstond een worsteling, waaruit de straatrover zich wist los te maken. Vervolgens ging hij er te voet vandoor. Zowel de politie als de twee slachtoffers hebben tevergeeft de omgeving afgezocht, maar de man is niet meeer gevonden. Het wapen waarmee de man zijn slachtoffers had bedreigt bleek overigens nep te zijn.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×