Frontale aanrijding door zelfmoordpoging

Zaterdagmorgen heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Provinciale weg N206 bij Noordwijk. Een 49-jarige vrouw uit Vogelenzang reed met haar auto richting De Zilk en reed vervolgens met opzet de rijbaan van het tegemoetkomend verkeer op. Zij wilde zich van het leven beroven. Ze kwam daarbij frontaal in aanrijding met een 48-jarige bestuurder uit Leiden.

Door de aanrijding kon de man uit Leiden zijn voertuig niet meer onder controle houden, waardoor ook hij op de andere weghelft terechtkwam. Daarbij botste hij op de auto van een 78-jarige man uit Leiden. Alle bestuurders liepen letsel in het gezicht op.

Geen categorie


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×