Politie zoekt daders overval

Vrijdagmiddag vond er rond 14.00 uur een overval plaats in een woning aan het Lambrechtsveld in Valkenburg. Drie mannen drongen de woning met een smoes binnen en bedreigden vervolgens de bewoners, een vrouw en haar echtgenoot, met een vuurwapen. De mannen eisten geld en knevelden de vrouw. Vervolgens vertrokken de mannen lopend in de richting van de Hoofdstraat, waarna ze er vandoor gingen in een gereedstaande auto. De politie werd gealarmeerd, waarna deze een uitgebreid onderzoek heeft verricht in Valkenburg en Leiden.

Met diverse politie-eenheden, een politiehelikopter en assistentie van het politiekorps Haaglanden en het Korps Landelijke Politiediensten, werd uitgekeken naar de auto. De auto werd later op de middag in Leiden teruggevonden. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie stelt een onderzoek is en heeft de auto meegenomen voor verder onderzoek. Ook stelde de politie een buurtonderzoek in en worden getuigen gehoord. De technische recherche heeft op diverse locaties sporenonderzoek gedaan. Andere getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Noordwijk via telefoonnummer 0900-8844.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×