Jesus Revolution in Leiden

Dinsdag en woensdag maakt Leiden kennis met de wervelende shows van Jesus Revolution. Op uitnodiging van jongerenorganisatie DynamX uit Leiden geeft het jonge internationale gezelschap een concert en een multimedia musical voor jongeren uit deze regio. De internationale missieorganisatie bestaat uit jongeren uit heel de wereld die jaarlijks honderden steden in Europa bezoeken met hun concertteams.

“Jongeren op een moderne manier met de ‘gospel’ kennis te laten maken is hun passie en leven. Zij ervaren tijdens hun succesvolle optredens dat de generatie van vandaag nieuwsgierig is naar God, mits dit op een manier wordt gecommuniceerd die ze begrijpen en van deze tijd is,” aldus Jurgen Hanemaaijer van DynamX.

Met een unieke mix van acteren, dans en moderne rock muziek in een stijl die bij hen aansluit worden jongeren aangemoedigd en gestimuleerd om geen toeschouwer te zijn maar hun eigen script voor hun leven te ontdekken in de multimedia musical ‘The Battle of Europe’.

Het concert van dinsdagavond 17 augustus vindt plaats op de Turkooislaan 131 om 20.00 uur. Een dag later staan de deuren om 19.15 open in het Vlietlandcollege aan de Apollolaan 262, waarna om 20.00 uur de ‘The Battle of Europe’ begint. Beide optredens zijn gratis en duren ongeveer tot een uur of tien.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×