Matige belangstelling Palm Yorin FM café Beestenmarkt

Het Palm Yorin FM café van radiozender Yorin FM, dat vrijdag op de Beestenmarkt stond, trok minder bezoekers dan vorig jaar. Yorin trekt het hele land door met haar portable café c.q. dansgelegenheid en maakt vanaf daar live radio. Waarschijnlijk waren het slechte weer en de vakantieperiode de oorzaken van het lage aantal belangstellenden. Pas tegen twaalven trok het publiek aan, maar niet veel later sloot het café, omdat dat in verband met geluidsoverlast was afgesproken met de gemeente.

Ook vandaag staat het Palm Yorin FM café op de Beestenmarkt. Aan het weer kan het vermoedelijk niet meer liggen. Het evenement duurt van 12.00u tot 00.00u. ’s Avonds staat DJ Roland Molendijk achter de draaitafels.

 

Leiden palmyorinfm


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×