Telegraaf wil verbod op gebruik leidsdagblad.nl

De Telegraaf, het moederbedrijf van onder andere het Leidsch Dagblad, eist dat Sleutelstad.nl het ‘oneigenlijk gebruik’ van het internetadres www.leidsdagblad.nl staakt. Volgens de uitgever lijkt de domeinnaam teveel op leidschdagblad.nl, het officiële adres van de regionale krant. Wie sinds begin dit jaar de ‘ch’ vergeet in te typen komt op Sleutelstad.nl terecht.

Of Sleutelstad.nl gevolg geeft aan het verzoek is nog niet duidelijk. In verband met de vakantieperiode is er niemand bereikbaar. Indien Sleutelstad.nl niet binnen een week laat weten te zullen stoppen met het gebruiken van de domeinnaam, stapt de krant naar de rechter.

Leiden leidsdagblad


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×