Stemperiode Rabobank Wensenfonds afgesloten

De stemperiode voor het Rabobank Wensenfonds is per 11 juli afgesloten. De afgelopen zes weken brachten ruim vierduizend mensen hun stem uit op maximaal drie van de 46 genomineerde stemmen. In totaal waren dat 11.736 stemmen. Daarmee is de eerste editie van het Rabobank Wensenfonds, een initiatief van Rabobank Leiden en Oegstgeest, een succes. Op 29 september vindt de bekendmaking van de wensen met de meeste stemmen plaats. Deze wensen worden daarna uitgevoerd.

Zes weken lang werd de website van het Rabobank Wensenfonds (www.rabobankwensenfonds.nl) druk bezocht door inwoners van Leiden en Oegstgeest, die hun stem wilden uitbrengen. Ook werden ruim 1.000 stemformulieren opgehaald bij de vier kantoren van Rabobank Leiden en Oegstgeest.

Het tellen van de stemmen is inmiddels begonnen. Wie de uiteindelijke winnaars zijn en welke wensen daadwerkelijk uitgevoerd gaan worden, blijft dus nog even een verrassing. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Rijksmuseum voor Volkenkunde in Leiden. De inzenders van de 46 genomineerde wensen ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging. Ook worden de winnende wensen vermeld in de lokale huis-aan-huisbladen en via de website van het Wensenfonds.

Vanaf de bekendmaking eind september 2004 tot en met februari 2005 worden de winnende wensen uitgevoerd. De coördinatie valt onder Rabobank Leiden en Oegstgeest in samenwerking met de winnaars. Gelet op het succes en het enthousiasme van de deelnemers, is de kans groot dat er in 2005 een tweede editie van het Rabobank Wensenfonds komt.

Rabobank Leiden en Oegstgeest streven er naar om met het Wensenfonds ieder jaar een aanzienlijk aantal wensen van inwoners uit Leiden en Oegstgeest te vervullen. Het gaat om wensen die betrekking hebben op het algemeen maatschappelijk belang van de gemeenschap in Leiden en Oegstgeest. De Rabobank levert een bijdrage in de vorm van apparaten, middelen en eventueel de ondersteuning die daarbij hoort. Het Rabobank Wensenfonds wordt gefinancierd uit het winstbestemmingsfonds van de bank.

Leiden rabobankwensenfonds


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×