Leidenaar opgepakt na 'bankoverval'

De politie heeft maandagmiddag een 19-jarige Leidenaar aangehouden, nadat deze in een bank aan de Breestraat had geroepen dat “dit een overval was”. Een bankmedewerker drukte daarop de alarmknop in. De politie omsingelde de bank, maar al snel bleek dat het om loos alarm ging. De Leidenaar was er na zijn ‘grap’ direct vandoor gegaan.

Op basis van het opgegeven signalement kon de politie hem even later op de Oude Rijn aanhouden. Een tweede verdachte, een 15-jarige plaatsgenoot die naast de Leidenaar liep, werd ook aangehouden, maar bleek niets met de ‘overval’ te maken te hebben. De politie maakt proces-verbaal op tegen de 19-jarige “overvaller”.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×