Aan publiek geen gebrek in de Leidse Hout. (Foto's: Rachid Finge)

Werfpop verslaat slechte weer

Ondanks het slechte weer, kon de 2004-editie van Werfpop rekenen op zo’n 20.000 bezoekers. Dat is de eerste schatting van de organisatie. Met name aan het eind van de middag en na tien uur was er erg veel publiek, dat kon genieten van tien verschillende acts uit zowel binnen- als buitenland. Vooral de Belgische act The Internationals, dat muziek maakte met invloeden uit warme landen, en All hands on deck, een groep van vijf Nederlandse club-DJ’s, lieten de bezoekers in het Leidse Hout flink uit hun dak gaan. De politie heeft voorzover bekend geen incidenten ervaren.

 

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×