Gewapende overval op supermarkt

Donderdagavond heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op de Aldi supermarkt aan de Langegracht. Toen winkelpersoneel de zaak kort na 20.00 uur sloot, bleek er achterin de winkel een gewapende man te staan. De man bedreigde de vrouw en een tweede personeelslid en dwong de eerste vrouw om de kluis te openen. De man is er met een nog onbekende buit vandoor gegaan. De technische recherche heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld.

Volgens getuigen was er sprake van een enorme consernatie. De weg werd door de politie afgezet en politiemannen met kogelvrije vesten liepen met getrokken pistool over de straat naar de Aldi. Bij de actie waren op een gegeven moment wel acht politieauto’s betrokken.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×