Erwin Tak opvolger Hans van Dam

SP’er Erwin Tak zal het afgetreden raadslid Hans van Dam opvolgen. Dat maakte fractievoorzitter Paul Day bekend. Na het aftreden van Van Dam wilden het afdelingsbestuur en de fractie de open plaats zo snel mogelijk invullen. Tak was de nummer vier op de SP-kandidatenlijst bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2002. Hij is sinds het begin van deze raadsperiode duo raadslid en daarom al bekend met het raadswerk. Tak heeft voor de SP al een rol gespeeld in de commissies Bestuur en Veiligheid en Onderwijs en Cultuur.

De SP fractie zal in haar nieuwe samenstelling met een nieuw team van duoraadsleden en fractieassistenten een andere commissie indeling hanteren. Tak wordt zeer waarschijnlijk in de raadsvergadering van 14 september beëdigd.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×