Yorin FM live op Rembrandt Festival

Yorin FM zendt volgende week vrijdag en zaterdag live uit vanaf de Beestenmarkt. Tijdens het Rembrandt Festival zal Yorin FM een ‘imposante opstelling creëren die nergens eerder te zien was,’ zo laten de radiomakers weten. Een enorme vrachtwagentrailer wordt op dusdanige manier geplaatst dat er een café ontstaat met een podium en een overdekt terras. De Yorin FM jocks zullen tijdens de live-uitzending ook ruimschoots aandacht besteden aan het Rembrandt Festival dat van 15 t/m 17 juli plaatsvindt in de Leidse binnenstad.

Na de live radio-uitzending op vrijdag zal verschillende dj’s (o.a. Erick E) de lekkerste club-hits ten gehore brengen. Op zaterdag zullen er overdag allerlei live-acts plaatsvinden. Ook wordt er ’s avonds weer afgesloten met een geweldig dance-event met o.a. dj Ronald Molendijk.

Het Yorin FM RadioCafé zal in Leiden aanwezig zijn op vrijdag 16 juli a.s. tussen 16.00 en 24.00 uur. Op zaterdag 17 juli a.s. 12.00 en 24.00 uur.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×