Mishandeling 59-jarige fietser

De politie doet onderzoek naar de mishandeling van een 59-jarige man uit Leiden. Hij fietse vrijdagmiddag rond 13.00u over de Haagweg, toen ter hoogte van de spoorwegovergang een onbekende automobilist plotseling op het fietspad reed. De fietser schrok daarvan en stopte. De automobilist stopte achter hem. De automobilist gebaarde naar de fietser dat hij verder moest rijden, maar de fietser gebaarde terug dat hij rustig aan moest doen. Vervolgens werd de fietser ingehaald door de automobilist die vlak voor de fietser stopte. Twee mannen stapten uit de auto en één van de twee gaf de fietser een klap in zijn gezicht. Vervolgens stapten de mannen weer in en reden weg.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×