Leidse vrouw overleden na aanrijding

Een 34-jarige automobiliste uit Leiden is vanmorgen in het LUMC overleden aan de verwondingen die ze afgelopen nacht opliep bij een verkeersongeval op de Rijnsburgerweg. De vrouw werd op de kruising met de Warmonderweg en de Leidsestraatweg aangereden door een van rechts komende 30-jarige automobilist uit Leiderdorp. De vrouw raakte bekneld in de auto en werd met ernstig hoofdletsel overgebracht naar het LUMC, waar zij vanmorgen aan haar verwondingen is bezweken. Een 34-jarige man die bij haar in de auto zat, werd met onbekend letsel overgebracht naar het LUMC. De Leiderdorper werd ter plekke door ambulancepersoneel nagekeken. Omdat bij de man een alcohollucht werd geroken werd een blaastest afgenomen. Het bleek dat hij bijna 2,5 keer teveel alcohol op had.

De politie heeft de man aangehouden en zijn rijbewijs in beslag genomen. Een passagier van de Leiderdorper, een 22-jarige man uit Oegstgeest, klaagde over pijn in zijn nek, rug en borst. Hij werd overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×