Raadslid van Delft naar Delft

GroenLinks-raadslid Yvonne van Delft verlaat de Leidse gemeenteraad. Met ingang van 9 augustus wordt ze raadsgriffier van de gemeente Delft. Half september neemt ze afscheid van de Leidse gemeenteraad. Mogelijke opvolgers van Van Delft zijn de oud-raadsleden Jan Laurier en Dirk van den Bosch, huidig duo-raadslid Jos Posthuma en de voormalig voorzitter van de Leidse GroenLinks-afdeling, Mark Evers. Meest waarschijnlijke kandidaat lijkt Posthuma.

De verrassende mogelijke opvolgers Laurier en Van den Bosch worden door niemand als serieuze kandidaat gezien, maar omdat de twee bij hun vertrek slechts tijdelijk afstand hebben gedaan van hun zetel, moet GroenLinks hen als eerste benaderen als er een vacature ontstaat.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×