Minerva komt met eigen studentenradio

Tijdens de viering van het 38e lustrum van de Leidse Studenten Vereniging Minerva in de Meelfabriek, zal er een speciale studentenzender de lucht in gaan. Onder de naam Meelfabriek FM zenden de studenten drie weken lang radioprgramma’s uit die in de hele regio te beluisteren zijn via de 107.5 FM in de ether. De zender is niet via de kabel te horen. Op 25 juni gaat de zender de lucht in.

Voor de uitzendingen maakt Minerva gebruik van een zogenaamde ‘evenementenfrequentie’. Dit zijn speciaal gereserveerde frequenties op de FM die bedoeld zijn voor tijdelijk gebruik bij evenementen. Het Commissariaat voor de Media beoordeelt de aanvragen en geeft een tijdelijke vergunning af.

Meelfabriek FM moet een soort Big Brotherradio worden die verslag doet van het wel en wee van de jubilerende Minervanen. De uitzendingen zijn ook te beluisteren via de lustrum website www.lustrumminerva.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×