Bewoners Elisabeth Gasthuishof naar het strand

Rolstoelbewoners van het Elisabeth Gasthuishof in Leiden gaan dinsdag een dagje naar het strand. Op verzoek van de bewoners, veelal 80 plussers, gaan zo’n 60 vrijwilligers dinsdag met hen naar het strand in Katwijk. Alle verpleeghuizen uit de regio hebben rolstoelbussen ter beschikking gesteld voor het vervoer en Strandpaviljoen Willy Zuid stelt het paviljoen ter beschikking. Ook wordt er een strandbarbecue gehouden. ’t Kattuks Volk (zeeliedenkoor) en DJ Eppie Meetsma verzorgen de muziek. Het uitje is ook een beetje bedoeld als afscheid van het het Elisabeth Gasthuishof. De meeste bewoners verhuizen dit jaar naar verzorgingstehuis Wijckerslooth in Oegstgeest.

Voor het dagje strand zijn speciale strandrolstoelen geregeld, waarmee de bewoners op het strand en zelfs in het water kunnen rijden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×