'Plaats voor U' verloot jaarabonnement parkeergarage

De mensen achter de parkeercampagne Plaats voor U verloten een parkeerjaarabonnement onder de deelnemers van de Leiden Marathon. Het abonnement, dat een waarde heeft van 750 euro, geeft recht op een jaar lang gratis parkeren in de parkeergarage Haarlemmerstraat. Alleen deelnemers uit Leiden en omgeving maken kans op het abonnement. Na de Marathon van aanstaande zondag 13 juni, duurt het ongeveer twee weken voordat de officiële uitslagen bekend zijn. Daarna zal bekend worden gemaakt wie de winnaar is van het jaarabonnement.

Naast de verloting van het abonnement is het campagneteam aanstaande zondag ook aanwezig in het zenuwcentrum van de Leiden Marathon, de Pieterskerk. Het team deelt polszweetbandjes en parkeerinformatie uit aan de deelnemers.

De campagne Plaats voor U heeft als doel bezoekers van Leiden duidelijk te maken waar ze gemakkelijk kunnen parkeren.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×