Benefietlunch voor Roemenië

Diaconaal Centrum De Bakkerij houdt vandaag vanaf 13.00 uur een Roemeense lunch om geld in te zamelen voor de ‘Leidse Straat’ en andere hulpverleningsprojecten in Targu Mures in Roemenië. Iedereen kan tegen betaling van (minimaal) tien euro meelunchen voor het goede doel. 18 Jongeren uit Leiden en omgeving gaan van 5 tot 22 juli op werkvakantie naar Targu Mures om te helpen bij het opknappen van een aantal huizen in de Leidse Straat. Ook gaan ze de plaatselijke diaconie helpen bij de opvang van straatkinderen en arme gezinnen en hand- en spandiensten verrichten in het bejaardenhuis. Voor de werkzaamheden is geld nodig. Onder andere voor verf, gereedschap, hout, dakpannen, zaaigoed voor groenten en geld voor voedsel en medicijnen voor de allerarmsten.

Vanaf 13.00 uur staat er in de ovenruimte van De Bakkerij aan de Oude Rijn 44 b/c, waar vroeger het brood gebakken werd voor de arme mensen in Leiden, een verzameling van allerlei Roemeense gerechten klaar.

Leiden leidsestraat


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×