Kamer van Koophandel organiseert Internationale Handelsdag

Aanstaande donderdag wordt in het Van der Valk hotel in Sassenheim voor het eerst de Internationale Handelsdag georganiseerd. Deze dag is bedoeld voor ondernemer die hun grenzen wil verleggen of dat al gedaan hebben. Wat komt er allemaal bij kijken als u importeert uit en exporteert naar andere landen? Welke factoren zijn van invloed op internationaal zakendoen? Wat voor gevolgen heeft de toetreding van de 10 nieuwe landen tot de Europese Unie? Im- en export vraagt een goede voorbereiding en om antwoord te kunnen geven op al dit soort vragen biedt de Kamer van Koophandel Rijnland een uitgebreid aanbod aan informatie op deze Internationale Handelsdag.

Het evenement (van 16.00 tot 20.00) omvat een aantal workshops waarbij in kort bestek de belangrijkste facetten van het internationaal handelen worden belicht of specifieke thema’s worden behandeld. Daarnaast is er een uitgebreide infomarkt waar een aantal regionale en nationale organisaties en bedrijven zich presenteert. Een aantal hiervan verzorgt ook spreekuren. Op de dag zelf kan ingeschreven worden op de workshops en spreekuren.

Het programma
15.30 – 16.00 – Ontvangst
16.00 – 16.15 – Opening
16.00 – 20.00 – Informatiemarkt, met diverse stands op het gebied van internationaal zaken doen
16.15 – 20.00 – Workshops
16.30 – 19.50 – Spreekuren

Workshops
16.15 – 17.00 – Kamer van Koophandel Rijnland, Ik ga mijn grenzen verleggen!
17.15 – 18.00 – Zirkzee & Den Os , juridische zaken internationaal gezien
18.15 – 19.00 – Atradius, Handelsrisico’s EU-toetreders
19.15 – 20.00 – ING Bank, internationaal betalingsverkeer

Op de informatiemarkt zijn stands van organisaties aanwezig waar u mee te maken kunt krijgen of die van grote toegevoegde waarde kunnen zijn in een internationaliseringstraject.

Locatie: Van der Valk Hotel te Sassenheim
Entree: gratis

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×