Opruimactie in Huigpark

Woensdag organiseert de Stadsparkwacht Leiden vanaf 13.00 uur een opruimactie in het Huigpark. Met deze actie wil de Stadsparkwacht het belang van schone en veilige parken benadrukken. Wethouder Geertsema start de actie en helpt zelf mee met opruimen. Daarnaast doet ook de veegploeg, die bestaat uit tien dak- en thuislozen van Stichting de Binnenvest, mee.

De stadsparkwachters houden dagelijks toezicht in de parken in de binnenstad van Leiden. Ze zien erop toe dat de parken schoon en veilig zijn. De proefperiode van het Stadsparkwachtproject eindigt op 31 augustus 2004. Binnenkort wordt bekeken of de Stadsparkwacht gecontinueerd wordt.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×