Israëlische Anarchisten naar Leiden

Uit solidariteit met ‘Israelische kameraden’ en het Palestijnse volk heeft de Anarchistische Groep Amsterdam enkele mensen van het ‘Anarchisten Tegen De Muur collectief’ uitgenodigd om naar Nederland te komen. Anarchisten Tegen De Muur is een groep die voor 10 November 2003 is opgezet om de Internationale dag van de Solidariteit tegen de Muur (wat ook de verjaardag is van de val van de Berlijnse Muur) te ondersteunen.

De meeste van hen waren al jaren actief in de Israelische anarchistische beweging en waren bezig met totaalweigeren van militaire dienst, dierenrechten en de wereldwijde strijd tegen uitbuiting en onderdrukking als geheel.

Zij zullen niet alleen vertellen over hun rol in de acties tegen de bezettingsmuur maar ook over de geschiedenis van de anarchistische beweging in Israel, de anti militaristische strijd en totaalweigeren. Ze zullen ook een flinke hoeveelheid videomateriaal meenemen.

Op woensdag 2 juni komen de Israëlische Anarchisten naar Leiden voor een bijeenkomst in Las Vegas in de Vrijplaats Koppenhinksteeg.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×