D66'er Boogerd op bezoek in Leiden en Oegstgeest

D66-Europakandidate Johanna Boogerd brengt op zaterdag 29 mei een bezoek aan Oegstgeest en Leiden. De 60-jarige nummer twee van D66 doet mee aan de verkiezingen voor het Europees Parlement, die op 10 juni gehouden worden. Van 12.00u tot 13.15u staat Boogerd geïnteresseerden te woord in De Kempenaerstraat in Oegstgeest. Van 13.45u tot 15.00u zal ze aanwezig zijn op de marktkraam van D66 Leiden tegenover de Waag.

Boogerd hield zich in het Europees Parlement onder meer bezig met het gevaar van mediaconcentratie voor de vrijheid van meningsuiting, de gevolgen van het op verzoek van de Amerikaanse autoriteiten uitwisselen van passagiersgegevens bij transatlantische vluchten voor de privacy van de burger en de gevolgen van de vergrijzing voor de pensioenen.

Geen categorie


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×