Vandaag werd de eerste tour van The Leiden Bikers door de stad gemaakt. Rechts op de foto initiatiefneemster Trudy Kwik en gids Diederik. (Foto's: Chris de Waard).

The Leiden Bikers; Leiden ontdekken per fiets

Vanaf vandaag is Leiden een toeristische attractie rijker: The Leiden Bikers. Per fiets kan in groepsverband (8 tot 12 personen) een toeristische tocht langs alle bijzondere plekjes in Leiden gemaakt worden onder leiding van een gids. The Leiden Bikers is een initiatief van Organisatiebureau Kwik & Van Hoek in samenwerking met Du Nord Rijwielen dat de fietsen levert.

 Er wordt gestart bij het parkeerterrein aan de Haagweg. Onderweg wordt een stop gemaakt bij Restaurant City Hall (in het Stadhuis). De kosten bedragen 15,75 per persoon of 27,50 inclusief lunch.

“Steeds meer bedrijven willen hun personeel een leuk dagje uit aanbieden met vaak een sportieve en/of culturele inslag. De prachtige stad Leiden is hier, door de vele historische feiten, de mooie grachten, de vele musea en de heerlijk culinaire restaurants uitermate geschikt voor!”, aldus een enthousiaste Trudy Kwik die vandaag met de pers, het VVV en de betrokken ondernemers verkorte versie van de drie uur durende rondleiding maakte. Bij elke stop vertelde gids Diederik iets over de historie van Leiden.

Het is ook mogelijk de fietstocht te combineren met museumbezoek, een rondvaart door de grachten of een workshop.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×