Leidenaar opgepakt voor overval

De politie heeft afgelopen nacht een 24-jarige Leidenaar aangehouden in verband met de overval op een telecombedrijf op 25 maart jl. Kort na de overval waren er al drie verdachten aangehouden. Verder onderzoek leidde naar de Leidenaar.

In de avond van 25 maart kwamen twee gemaskerde en gewapende mannen het bedrijf binnen. De personeelsleden werden opgesloten in het bedrijf waarna de overvallers er vandoor gingen met een geldbedrag.

Via een getuigenverklaring kon de vluchtauto achterhaald worden. Een 19-jarige man uit Zoetermeer, een 21-jarige en een 22-jarige Leiderdorper konden toen worden aangehouden. Twee van hen zijn personeelsleden van het overvallen bedrijf.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×