Informatiecentrum HSL-A4 op Koninginnedag open

Het Informatiecentrum HSL-A4 (Bospolder 11 in Leiderdorp) is op Koninginnedag open. Belangstellenden kunnen er van 10.00 tot 16.30 uur terecht. Zij krijgen veel inzicht in alles wat te maken heeft met de aanleg van de Hogesnelheidslijn-Zuid en het verbreden van rijksweg A4.

Afhankelijk van de belangstelling op Koninginnedag wordt er ook een jeugdprogramma gedraaid. Er is een speciaal op kinderen van de basisschool gerichte film over het boren van een tunnel te zien. Ook doet de voorlichter proeven om duidelijk te maken hoe bepaalde werkzaamheden worden verricht.

Op 30 april is er om 12.30 en om 14.30 uur een georganiseerde rondleiding in het centrum.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×