De praalwagen van de Fabeltjeskrant vanmorgen op de Boulevard in Noordwijk. Geheel is stijl naar het thema Kinderfantasie. (Foto's: Arlette de Waard).

Kinderfantasie thema van Bloemencorso

Kinderfantasie, dat is het thema van het Bloemencorso van de Bloembollenstreek dat vandaag vanuit Noordwijk de 40 km lange route naar Haarlem aflegt. De circa 50 praal- en andere wagens vertrokken vanmorgen om 9.30 uur uit. Noordwijk. De aankomst in Haarlem is om 20.30 uur vanavond.

 

De optocht bestaat uit plus minus 20 praalwagens en ruim 30 rijk met bloemen versierde luxe en bijzondere wagens, voorafgegaan door een feestelijke promotiekaravaan die wordt begeleid door muziekkorpsen. Langs de route werd de langsrijdende bloemenstoet bewonderd door honderdduizenden mensen.

Zaterdagavond is er een expositie van de verlichte praalwagens in Haarlem. Zondag 25 april tot 20.00 uur zijn de praalwagens te bezichtigen in het centrum van Haarlem.

Geen categorie bloemencorso


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×