Leidse brouwerij introduceert Leidsch Blond

De Leidsche Bierbrouwerij “De Wijde Wereld” introduceert vanmiddag Leidsch Blond. Leidsch Blond is een nieuw speciaalbier voor Leiden en omstreken en het eerste bier van Leidsche Bierbrouwerij “De Wijde Wereld”. Vanaf 17.00 uur staat Leidsch Blond in zes Leidse café’s op tap: Lemmy’s (Morsstraat 24), Re-Spons (Korte Mare 4), d’Oude Harmonie (Breestraat 16), North End (Noordeinde 55), De Grote Beer (Rembrandtstraat 27) en Stadscafé Van der Werff (Steenstraat 2). In elk café staat voor de eerste vijftig klanten een gratis en uniek Leidsch Blond-glas klaar.

 

 

“Leidsch Blond is een fris fruitig bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 6,5 %. Het is gebrouwen met uitsluitend de allerbeste ingrediënten: gerste-, cara-, tarwe- en munichmout, Hallertau- en Saaz-hop,” zo prijst Jan-Willem Fukkink van de Leidse brouwerij zijn eerste product aan.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×