Doe mee aan 'Het Gouden Petje' op Koninginnedag

Kinderen tot en met 15 jaar kunnen zich nog tot woensdag 28 april opgeven om mee te doen aan ‘Het Gouden Petje’. De Vereniging Koninginnedag Leiden (VKL) organiseert de muziekwedstrijd op Koninginnedag in het centrum van Leiden. Alle kinderen die een instrument bespelen kunnen zich opgeven.

Er zijn twee leeftijdsgroepen voor ‘Het Gouden Petje’, één voor kinderen tot en met tien jaar en één voor kinderen van elf tot vijftien jaar. Een deskundige jury bekijkt en beluistert de deelnemers. De winnaars krijgen uit handen van burgemeester Henri Lenferink prachtige prijzen uitgereikt. De prijsuitreiking is om 15.00 uur op het Stadhuispleinpodium.

Opgeven voor ‘Het Gouden Petje’ kan tot en met woensdag 28 april op werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur bij de afdeling Warenmarkten van de gemeente Leiden (Zonneveldstraat 10). Je krijgt dan een plaatsbewijs waarmee je je eigen plekje krijgt in het centrum. Ouders die de vergunning voor hun kind(eren) willen ophalen, moeten een paspoort meenemen waar het kind bij ingeschreven staat.

Leiden koninginnedag


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×