Werfpop blijft in Leidse Hout

Het Leidse openluchtfestival Werfpop wordt ook dit jaar weer gehouden in de Leidse Hout. Afgelopen november is de eerste Leidse Houteditie van Werfpop uitgebreid geevalueerd met omwonenden, het Diaconessen Ziekenhuis, de gemeente, de politie en de “Vrienden van de Leidse Hout”. Alleen de laatste zijn ‘gematigd positief’, de overige betrokkenen vonden het een groot succes en zien het festival graag terugkeren in de Leidse Hout.

Werfpop 2004 wordt gehouden op zondag 11 juli. Er treden tien bands op, waaronder The Dickies uit de VS, Sioen en The Internationals uit België, en de Nederlandse acts All hands on deck en Stuurbaard Bakkebaard.

Demo’s van bands uit de regio Leiden kunnen nog tot 30 april worden ingestuurd naar:

Stichting Werfpop
t.a.v. Programmeur
Middelstegracht 20
2312 TM Leiden

Leiden Werfpop


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×