Politie voorkomt overval op pompstation

De politie heeft met de aanhouding van twee Leiderdorpers van 15 en 18 jaar vermoedelijk een overval voorkomen. Op woensdag 14 april werden de twee gecontroleerd tijdens een bromfietscontrole op de Persant Snoepweg in Leiderdorp. De bromfiets bleek afkomstig te zijn van diefstal. Tijdens de verdere controle van de bromfiets werd onder de buddysit een gasdrukwapen aangetroffen. De politie heeft hierop de twee aangehouden en verhoord op verdenking van diefstal en verboden wapen bezit. Op het bureau trof de politie bij de verdachten een tweede vuurwapen en een bivakmuts aan.

De bromfiets was eerder deze maand gestolen vanuit een fietsenstalling op een schoolterrein. Uit de verklaringen is gebleken dat de twee een tankstation wilden overvallen. De politie stelt een nader onderzoek in. De 15-jarige verdachte is gisteren voorgeleid bij justitie. De andere verdachte wordt eind deze week voorgeleid.

Geen categorie


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×