Serie woninginbraken in Leiden

Afgelopen weekend werd ingebroken in vier woningen. Bij twee andere woningen is het gebleven bij een poging. In woningen aan de Ravenhorst en de Havikshorst kwam men binnen door een raam open te breken. Uit de woningen werden een mobiele telefoon, paspoorten en een digitale fotocamera weggenomen.

In woningen aan de Alexanderstraat en het Petuniadal kon men zich toegang tot de woningen verschaffen door een deur te forceren en open te breken. Er werden camera’s, sieraden en een videorecorder buitgemaakt.

Bij een woning aan de Rijnsburgerweg is het gebleven bij een poging. Nadat een ruit van de achterdeur was vernield, probeerde men de deur open te krijgen. Het is de dader(s) echter niet gelukt binnen te komen. Bij een woning aan de Kagerstraat probeerde een inbreker via de voordeur binnen te komen. De bewoonster, die lag te slapen, werd wakker van de geluiden en nam poolshoogte. Enige tijd later hoorde de vrouw opnieuw geluiden. Toen ze opnieuw ging kijken, zag ze aan de achterzijde van de woning nog net iemand wegvluchten.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×