ChristenUnie: "DZB onderbrengen bij ervaren wethouder"

De ChristenUnie wil dat het “dossier DZB” wordt ondergebracht bij één van de zittende wethouders. “Nu inmiddels twee wethouders over het dossier DZB zijn gestruikeld, lijkt het verstandig om, op het moment dat een nieuwe wethouder wordt aangewezen, de portefeuilleverdeling te herzien,” aldus Filip van As. “Het is van belang dat een ervaren wethouder, met kennis van de voorgeschiedenis, zich de komende jaren met dit onderwerp bezig houdt”.

De ChristenUnie overweegt een motie in te dienen waarin het college wordt opgeroepen tot zo’n herschikking van taken te komen.

GroenLinks, de partij van de afgetreden Rabbae, spant zich in om de komende weken een geschikte opvolger te vinden. Fractievoorzitter Gerard van Hees liet donderdag weten nog in april een opvolger te willen voordragen.

Leiden DZB


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×