BLØF neemt The Sheer mee als voorprogramma

BLØF geeft op vrijdag 16 april een concert in de Groenoordhallen. Het concert in de Sleutelstad is de eerste in een reeks optredens dit voorjaar. Daarnaast is BLØF momenteel bezig met de voorbereidingen voor een nieuw album, die in totaal twee jaar in beslag zullen nemen.

‘Een muzikale wereldreis’, zoals zanger Paskal Jakobsen het noemt. In twaalf landen wil de groep samen met beroemde artiesten steeds één nieuw nummer opnemen voor een album dat in 2006 moet verschijnen. Onlangs was de band in Cuba voor een opname met de zanger van de wereldberoemde Buena Vista Social Club, Eliades Ochoa. Op het verlanglijstje staan onder andere nog reizen naar Portugal, Argentinië en de Verenigde Staten.

Het voorprogramma wordt verzorgd door The Sheer, afkomstig uit Haarlem. Een band die onlangs werd opgemerkt door de bandleden van BLØF bij een concert van The Counting Crows. The Sheer speelde in het voorprogramma terwijl de Zeeuwse groep die avond een droomwens in vervulling zag gaan, optreden in Ahoy met hun favoriete band The Counting Crows.

De Groenoordhallen in Leiden opent op vrijdag 16 april om 19.00u de deuren. Het voorprogramma begint om 20.00 uur. Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via de website van de band, Ticketservice, GWK, VVV of postkantoor.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×