Verkeersongeval met dodelijke afloop

Vanmorgen is in Noordwijk een nog onbekende man dodelijk verongelukt in het verkeer. Het ongeval gebeurde rond 11.15 uur op de Van Berckelweg. Het slachtoffer werd met zijn fiets geschept door een vrachtwagen toen hij de Van Berckelweg probeerde over te steken.

Het slachtoffer kwam vanaf de Leidsevaart toen hij de Van Berckelweg probeerde over te steken. Hij werd daarbij geschept door een vrachtwagen, die werd bestuurd door een 31-jarige inwoner uit Valkenburg. De vrachtwagen kwam uit de richting Voorhout en was op weg naar Noordwijk. Het slachtoffer overleed ter plaatse. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. De verkeersongevallendienst van Politie Hollands Midden stelt een onderzoek in.

Geen categorie


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×