Leiden Centraal ontruimd na bommelding

De politie heeft donderdagavond opdracht gegeven het Centraal Station van Leiden te ontruimen. Dit gebeurt naar aanleiding van een bommelding, meldde ProRail verkeersinformatie. Het treinverkeer van en naar Leiden ligt sinds 22.30 uur stil. Reizigers moeten rekening houden met een vertraging van minimaal een uur. De NS kreeg donderdag eerder op de dag ook al te kampen met bommeldingen op stations in Amsterdam en Roosendaal. Deze bleken loos alarm te zijn.

De politie heeft zowel de voor- als achterkant van het station afgezet. Niemand mag het station nog in of uit. Alle treinen staan stil en zijn verlaten. Ook het busstation is verboden terrein. Alle bussen van Connexxion werden met passagiers en al weggereden en vlakbij het kantoor van de Belastingdienst geparkeerd. Onduidelijk is of de fietsenstalling en taxistandplaats aan de voorkant van het station nog toegankelijk zijn.

Leiden bommelding-cs


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×