Diverse aanhoudingen bij alcoholcontroles

Op diverse locaties in Leiden werden afgelopen weekend bestuurders gecontroleerd op overmatig alcoholgebruik. Vijf bestuurders reden onder invloed waarbij de hoogst gemeten uitslag 585 ug/l (limiet 220 ug/l) was. Een 30-jarige bestuurder uit Leiden weigerde mee te werken aan een blaastest. Van hem werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Zaterdagmiddag werd om 14.30 uur op de Willem de Zwijgerlaan een 50-jarige bestuurder uit Leiden gecontroleerd omdat hij de gordel niet droeg. Hij bleek ook onder invloed te verkeren en had een uitslag van 900 ug/ (limiet 220 ug/l). Van hem werd het rijbewijs ingevorderd en hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 11 uur.

In de vroege ochtend van zondag 21 maart kregen nog drie bestuurders een proces-verbaal voor het rijden onder invloed. De hoogst gemeten uitslag (695 ug/l) was voor een 44-jarige bestuurder uit Leiden. Van hem werd zijn rijbewijs ingevorderd. De man kreeg proces-verbaal en een rijverbod van 8 uur.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×