Marokkaanse Unie stelt vrouwencommissie in

De Stichting Marokkaanse Unie Moultaqa heeft een vrouwencommissie opgericht om de participatie van Marokkaanse vrouwen in de samenleving te stimuleren. De vrouwencommissie bestaat uit een groepje Marokkaanse vrouwen dat met elkaar in gesprek was geraakt over de positie van de Marokkaanse vrouw in leiden. Emancipatie en vrouwenparticipatie zijn voor Moultaqa een prioriteit.

Activiteiten voor Marokkaanse vrouwen bevorderen hun emancipatie en participatie, doorbreken hun isolement en vergroten hun maatschappelijke weerbaarheid. Dat komt niet alleen henzelf, maar vaak ook het hele gezin ten goede.

Op initiatief van de vrouwencommissie, wil Moultaqa het uitgaansleven voor vrouwen in Leiden culturele stad verrijken. De Stichting organiseert een vrouwenfeest op 16 februari 2003 om 14.00 uur.

De vrouwencommissie is ook nog op zoek naar Marokkaanse en Arabische vrouwen die hun tijd nuttig willen invullen, maar nog niet precies weten hoe. Ze kunnen op de feestdag contact opnemen met de vrouwencommissie.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×