Rubberen Robbie Revival

Een van de grootste artiesten die Leiden ooit voortbracht herleeft op internet. Althans, als het aan de mensen achter RubberenRobbie.nl ligt: “Liefhebbers opgelet! We gaan het Rubberen Zooitje van weleer nieuw leven inblazen.”. Begin deze maand werd de domeinnaam geclaimed, nu is de zoektocht naar materiaal begonnen. Iedereen die materiaal van Rubberen Robbie heeft kan ‘mailiiii‘.

“Uiteindelijk is het de bedoeling een soort revival tot stand te brengen van een stukje Leids cultureel erfgoed en de muziek en beweging achter “Rubberen Robbie” onder een breed publiek bekend te maken,” aldus een van de initiatiefnemers Ignas Janssens.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×