Leids college woedend op Leidsch Dagblad

Het college van burgemeester en wethouders is woedend op het Leidsch Dagblad. De krant schreef onlangs dat de Leidse bestuurders op kosten van de gemeente allerlei feesten gaven. De krant tekende de beschuldiging op uit de mond van LWG/De Groenen raadslid De Coo. Deze vindt overigens dat hij verkeerd is geciteerd. Het college heeft de hoofdredactie van het Leidsch Dagblad inmiddels in stevige bewoordingen laten weten hoe men over de publicaties denkt. Het college schrijft aan hoofdredacteur Van der Made: “Het college heeft besloten om alle redactionele samenwerking tussen ons college en uw redactie terug te brengen tot het wettelijk minimum zolang deze zaak niet is uitgesproken”.

Leiden ldruzie


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×