Wijzigingen binnen Leidse GroenLinks-fractie

Eind van de middag maakt de Leidse GroenLinks-fractie ‘belangrijke wijzigingen in de fractie’ bekend. De huidige fractievoorzitter Dirk van den Bosch wil absoluut niet op de bekendmaking vooruitlopen, maar geeft wel toe dat Wim de Boer op de hoogte is van de aanstaande wijzigingen. Dat wijst erop dat de wijzigingen alles te maken hebben met de crisis in de Leidse fractie die De Boer pas enkele weken geleden bezworen dacht te hebben.

Wim de Boer is fractievoorzitter van de GroenLinks-fractie in de Eerste Kamer. Hij trad onlangs als bemiddelaar op in de ruzie die de Leidse GroenLinks-fractie al tijden in haar greep hield en waardoor de fractie zelfs uiteen dreigde te vallen. Vanavond om 19.00 uur zal Dirk van den Bosch in het Holland Centraal-programma ‘Rondom de Raad’ uitleg geven.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×