Verkeersruzie op Langegracht

Een gebaar van een 42-jarige fietser uit Leiden naar de inzittenden van een op het fietspad geparkeerde pesonenauto liep gisteren uit op ruzie. De man fietste rond 17:30 uur over het fietspad van de Lammermarkt in de richting van de Langegracht toen de auto hem de doorgang belette. De man fietste om de auto heen en maakte een gebaar naar de bestuurder en zijn bijrijdster.

Ter hoogte van de Nieuwe Mare blokkeerde dezelfde auto hem opnieuw de doorgang. De 27-jarige bestuurder en zijn bijrijdster wilden weten wat hij met dat gebaar bedoelde. Bij de ruzie zou de fietser door de automobilist in het gezicht geslagen zijn. Hij heeft bij de politie aangifte gedaan.

De bestuurder, een man uit Katwijk, is achterhaald om zijn kant van het verhaal te horen. De man verklaarde niet te hebben geslagen, maar te hebben geduwd. De politie zal het proces-verbaal aan de officier van justitie voorleggen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×