Politie zoekt dader steekpartij via TV West

Naar aanleiding van een steekpartij bij de Morspoort in de vroege ochtend van 1 januari zal de Politie Hollands-Midden aanstaande woensdag een opsporingsbericht uitzenden via de regionale omroep TV West. In de uitzending zal de politie een compositietekening tonen van een verdachte. De politie wil graag in contact komen met getuigen. Het telefoonnummer wordt tijdens de uitzending bekendgemaakt.

Omstreeks 06.30 uur werd een 21-jarige Leidenaar door een nog onbekende dader op meerdere plaatsen van het lichaam gestoken. Kort daarop voegde een tweede man zich bij de dader. Na de steekpartij zijn de twee mannen weggelopen in de richting van de Morsweg.

Het opsporingsbericht wordt uitgezonden direct na het TV West Nieuws van 17.15 uur en van 18.20 uur en vervolgens ieder daaropvolgend uur.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×