Caféverbod op Nieuwe Beestenmarkt voor twee Leidenaren

Twee mannen uit Leiden hebben van een caféhouder op de Nieuwe Beestenmarkt een ontzegging gekregen om nog langer in zijn zaak te komen. Aanleiding van het verbod was een vechtpartij, afgelopen vrijdagavond, waarbij de twee een derde Leidenaar molesteerden. De portiers van het café grepen in en droegen de twee vechtersbazen over aan de politie.

De politie heeft de twee mannen, 19 en 24 jaar, in verzekering gesteld. De 20-jarige Leidenaar die geslagen werd, heeft aangifte van openlijk geweld gedaan. De twee aangehouden personen hebben een boete gekregen. Als ze die niet betalen moeten ze voor de politierechter komen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×